En flexibel och kvick lösning med de bästa frilansarna

Vi samlat de främsta frilansande konsulterna inom design, UX, produktutveckling, marknadsföring och growth. Genom Trib och vårt nätverk av frilansare kan du snabbt och effektivt skala upp kompetens och produktion för att nå dina mål.

Topptalanger on demand

Vi är specialisten på att bygga högpresterande team och organisationer. Tillsammans med vårt nätverk av frilans konsulter har vi bred erfarenhet inom service, growth, marknadsföring, tech, produktutveckling, design och UX. Vi hjälper start-ups, scale-ups, SaaS-bolag, e-handelsföretag och traditionella organisationer i Stockholm och Sverige att hitta rätt kompetens och resurs för att snabbare nå sina mål.

Områden

Service

Growth

Marketing

Tech

Product

Design

Nivåer

Board

Executive

Management

Senior

Mid

Junior

The freelance way

1

Definiera

Du vet vad du vet, vår process och erfarenhet hjälper till att fylla i eventuella luckor. Vi hjälper dig att utvärdera och definiera dina behov.

2

Träffa våra talanger, hitta din match

Vi presenterar och sätter upp möten med de bästa talangerna för jobbet, du bestämmer vem som är din bästa match.

3

Talang på plats

Att använda frilansare går snabbt och du kommer att ha någon på plats innan du vet ordet av. Vi sköter all admin så du kan fortsätta fokusera på ditt jobb.

4

GLHF

Good luck, have fun! Vi kommer att stötta och vara med er under uppdraget. Vi kommer se till att du och vår frilansare är nöjda och att ni uträttar stordåd!

Stories

Sagan om ett kreativt team

Vi vet att en liten kraft kan göra krusningar på de största vatten. Det händer hela tiden i allt från politik till humor. På Trib arbetar vi på samma sätt, med små team för att ingjuta kreativitet och göra kommunikationen mer effektiv.

 

Här är historien om ett av dessa projekt.

Läs här

Nu kör vi?

Vi känner de bästa frilansarna. Berätta om ditt behov så hjälps vi åt att skapa underverk!

  • Topptalanger
  • Tryggt och säkert
  • Admin = vi sköter det!
  • Skalbart och dynamiskt

Vi är Trib

Frilansrekrytering i Stockholm

Vi bygger organisationer och högpresterande team tillsammans med start-ups, scale-ups, SaaS-bolag, e-handelsföretag och företag under digital transformation.

Vårt nätverk av talanger sträcker sig från juniora förmågor till C-level inom service, growth, marknadsföring, tech, produktutveckling, design och UX.

Oavsett om behovet är frilansande konsulter, bemanning eller fast rekrytering så hjälper vi er att snabbt nå era mål.

Trib är en talangagentur.
Palt är bättre än kroppkakor.

Trib logo
Design by Aron Sundberg
Development by Oh My
Typefaces by Newlyn
and Kanon Foundry
By joining Trib you will be a part of our closest network. In every new opportunity, you will be in our minds. Please give us some info below and you’re all set. And of course, you’re still welcome to contact us when you find something you like.