Du är Batman,
vi är Robin*

*Alltid vid din sida är vi här för att stödja dig i din professionella utveckling.

Det handlar inte om ditt förflutna, det handlar om din framtid

Vårt huvudsakliga fokus och anledningen till vår existens är att stödja dig som individ att utvecklas i din personliga utveckling och karriär. Eller bara hjälpa dig att hitta en arbetsplats som är perfekt för dig. Vi träffar underbara människor hela dagen varje dag och vi letar ständigt efter ”personen bakom CV:t”.

Vi strävar efter att förstå vem du är och vad som motiverar dig: dina förhoppningar och drömmar samt vilken typ av miljö och kultur som skulle tillåta dig att växa och blomstra. Genom att förstå denna helhetsbild kan vi matcha var och en av er med rätt företag, personer, roller och projekt.

Genom att gå med i Trib-nätverket blir du en av våra vänner. Vi kopplar ihop dig med nya möjligheter, bjuder in till samtal, hjälper dig med saker som portfolio-bollning och lönereflektioner. Söker du inte jobb just nu? Det spelar ingen roll för oss, låt oss vara vänner ändå. En dag kanske du behöver oss och då vi finns här!

Det finns tre sätt att komma igång:

 

  1. Besök vår jobbsida för att ta del av både fasta tjänster och frilans-gig som är aktuella för tillfället.
  2. Gå med i vårt nätverk och berätta mer om dina drömmar.
  3. Kika in på vår teamsida och kontakta någon av oss för att komma igång!

Nemas problemas, men #protip, gå med i vårt nätverk ändå! Du vet aldrig vad framtiden kan erbjuda och du kommer att få inblick i vad som händer där ute. Vem vet, kanske din drömmöjlighet dyker upp som en gåva från ovan. PS. Vi arrangerar även fester, seminarier och sånt för dig som är med i vårat nätverk, så häng med vetja. DS.

Nya möjligheter

Här är några av de senaste möjligheterna vi arbetar med. Kolla in hela listan över roller på vår jobbsida.

Se alla jobb
Read more

Gå med i vårt nätverk

Genom att gå med i Trib-nätverket blir du en av våra vänner. Vi kopplar ihop dig med nya möjligheter, bjuder in till samtal, hjälper dig med saker som portfolio-bollning och lönereflektioner.

  • Hör om nya möjligheter först
  • Få stöd i processer
  • Bli inbjuden till roligheter
  • Få vägledning i framtiden
Stories

Lyxen att välja sina kunder.

Det här är Magda, en briljant designer i vårt produktdesignnätverk. Läs om hur hon byggde och förbättrade produkten på Majority – En internationell pengaöverföring och internationell samtalstjänst.

Läs hela storyn

Trib är en talangagentur.
Palt är bättre än kroppkakor.

Trib logo
Design by Aron Sundberg
Development by Oh My
Typefaces by Newlyn
and Kanon Foundry
By joining Trib you will be a part of our closest network. In every new opportunity, you will be in our minds. Please give us some info below and you’re all set. And of course, you’re still welcome to contact us when you find something you like.