Vi hjälper dig att hitta
rätt* talang

*Oavsett om behovet är frilansande konsulter, bemanning, fast rekrytering eller endast delar av en process, stöd med att bygga upp en organisation, så hjälper vi er!

 

 

Våra erbjudanden

Vi bygger organisationer och högpresterande team för start-ups, tillväxt bolag, koncerner, globala varumärken och byråer. Tillsammans med vårt team, talanger och kunder har vi byggt upp ett nätverk av briljanta människor och en process som ger dig tillgång till det du behöver.

Områden

Service

Growth

Marketing

Tech

Product

Design

Nivåer

Board

Executive

Management

Senior

Mid

Junior

Varför Trib?

Vi har en agil metodik, responsiv process och arbetar i sprints i nära samarbete med våra kunder dess stakeholders. Vi fördjupar oss i affärsstrategi, tillväxttaktik, produktutveckling, organisation och kultur för att identifiera, kartlägga och prioritera kompetenskrav – från situationsanalys och profilering till aktivering, sökning, headhunting och kvalitetssäkring.

Alla Talent Agents hos Trib har tidigare jobbat som affärsutvecklare, marknadskommunikatörer, digitala specialister och designexperter och dom kommer att vara din strategiska partner och rådgivare i varje givet uppdrag. Du kommer att tilldelas en Talent Agent skräddarsydd efter dina specifika behov, alltid med stöd av ett team som delar med sig av sina kunskaper och nätverk för att skapa exponentiell synergi.

Vi har ett globalt och mångsidigt nätverk av topptalanger. Från färsk kunskap till högre chefsnivå tillhandahåller vi specialister inom marknadsföring, tillväxt, produkt, design och teknik.

Case

Vi hjälpte Cancerfonden att bygga upp sitt team

Vissa kunder känns extra bra att hjälpa! När det gäller Cancerfonden har vi haft äran att förstärka deras team med 10+ nya kollegor inom olika områden. Här kan ni läsa mer om hur det gick till.

Hur vi byggde team genom teamwork
Områden

Growth

Marketing

Tech

Products

Service

Nivåer

Senior

Management

Executive

Intermediate

Junior

Anställningsformer

Permanent

Freelance

Temporary

Hourly

Ska vi köra igång?

Få tillgång till ett fantastiskt nätverk av ledare, kreatörer och specialister inom marknadsföring, growth, produkt, design och tech för permanenta roller, interimsbehov eller frilans-gig.

  • Flexibla rekryteringar anpassade efter dina behov.
  • Få tillgång till det bästa nätverket av talanger.
  • En enskild roll eller ett helt team. Permanent eller tillfälligt.
  • Stöttning och rådgivning genom hela processen.

Vi är Trib

Rekrytering i Stockholm

Vi bygger organisationer och högpresterande team tillsammans med start-ups, scale-ups, SaaS-bolag, e-handelsföretag och företag under digital transformation.

Vårt nätverk av talanger sträcker sig från juniora förmågor till C-level inom service, growth, marknadsföring, tech, produktutveckling, design och UX.

Oavsett om behovet är frilansande konsulter, bemanning eller fast rekrytering så hjälper vi er att snabbt nå era mål.

Trib är en talangagentur.
Palt är bättre än kroppkakor.

Trib logo
Design by Aron Sundberg
Development by Oh My
Typefaces by Newlyn
and Kanon Foundry
By joining Trib you will be a part of our closest network. In every new opportunity, you will be in our minds. Please give us some info below and you’re all set. And of course, you’re still welcome to contact us when you find something you like.