Om oss

Vi matchar topptalanger och team med deras drömjobb, vilket får både organisationer och individer att växa och utvecklas.

Vi är en rekryteringsbyrå baserad i Stockholm med hela världen som marknad. Sedan starten 2010 har vi valt alla våra uppdrag med omsorg och byggt upp ett stort nätverk av förstklassiga människor.

Vår mission

We are all
about change

Vårt huvudsakliga fokus och anledning till vår existens är att hjälpa individer och team att utvecklas i sin personliga utveckling och karriär. Vi matchar talanger med möjligheter, individer med organisationer och visioner med färdigheter. Detta kräver erfarenhet, fingetoppskänsla och noggrannhet. Vi tillhandahåller allt.

Våra erbjudanden

Vi fokuserar på att lösa behoven hos snabbrörliga industrier genom att utnyttja vår insiderkunskap och vårt gedigna nätverk. Oavsett om det är tillfälligt eller långsiktigt, en hel rekrytering eller bara delar av processen, ett helt team eller en individ, en second opinion eller coaching så har vi en lösning för din organisation.

Områden

Service

Growth

Marketing

Tech

Product

Design

Nivåer

Junior

Mid

Senior

Management

Executive

Board

The team

Real-world
experience

Våra talangagenter har tillbringat många år i branschen med roller som vi idag rekryterar till. Vi känner till och förstår perspektiven hos både våra kandidater och kunder, vi vet vad ni gör på jobbet. Vi älskar att vara en del av förändring, i både företags och människors liv och använder vår passion och kunskap för att möjliggöra det.

Trib är en talangagentur.
Palt är bättre än kroppkakor.

Trib logo
Design by Aron Sundberg
Development by Oh My
Typefaces by Newlyn
and Kanon Foundry
By joining Trib you will be a part of our closest network. In every new opportunity, you will be in our minds. Please give us some info below and you’re all set. And of course, you’re still welcome to contact us when you find something you like.