Konsulter och frilansare för techbolag

Trib – din källa till de bästa konsulterna och frilansarna inom Design, Produktutveckling, Produktledning, Marknadsföring, Growth, Art Direction, Copywriting och mycket mer.

Frilans eller konsult

Att använda externa konsulter och frilansare kan ge en viktig konkurrensfördel för teknikföretag, start-ups, scale-ups och digitala organisationer.

Trib erbjuder specialistkompetens inom områden som UI/UX design, Produktdesign, Branding, Digital marknadsföring, CRM, Growth, Produktstrategi, visuell identitet, Projektledning, Produktledning, Art Direction och Copywriting.

Med hjälp av externa konsulter och frilansare kan du skala upp och ned ditt team när du behöver det, utan att behöva göra en permanent anställning. Detta är en billigare lösning jämfört med att anställa en ny medarbetare, och ger också möjlighet att få tillgång till en bredare pool av kompetenser.

En annan fördel med att använda externa konsulter och frilansare är den snabba kompetenstillförseln som de erbjuder. De har en bevisad erfarenhet från framgångsrika projekt och kan snabbt börja bidra till din verksamhets tillväxt.

På Trib har vi samlat ett nätverk av de bästa frilansarna från Stockholm och hela Sverige, med bevisad erfarenhet och expertis inom sina respektive områden. Alla våra frilansare har genomgått en noggrann rekryteringsprocess med kompetensbaserade intervjuer och referenser.

Som kund på Trib har du tillgång till ett unikt nätverk som gör det enkelt att hitta rätt frilansare för din verksamhet. Vi hjälper dig att hitta frilansare som passar dina behov och budget, och vi garanterar en smidig process från start till mål.

Våra frilansare är flexibla och anpassningsbara, och erbjuder skräddarsydda tjänster för att möta dina specifika behov. Oavsett om du söker en frilansande designer, marknadsförare eller tillväxtstrateg, så har vi den rätta personen för dig.

Bli ett av de många företag som har förbättrat sin verksamhet med hjälp av Tribs frilansare.

Nu kör vi?

Vi känner de bästa frilansarna. Berätta om ditt behov så hjälps vi åt att skapa underverk!

  • Topptalanger
  • Tryggt och säkert
  • Admin = vi sköter det!
  • Skalbart och dynamiskt

Topptalanger on demand

Tillsammans med vårt frilansnätverk har vi bred erfarenhet av att arbeta med och bygga moderna organisationer. Från startups och tillväxtbolag till digitalisering av större organisationer.
Vi finns här för att hjälpa till!

Områden

Service

Growth

Marketing

Tech

Product

Design

Nivåer

Board

Executive

Management

Senior

Mid

Junior

The freelance way

1

Definiera

Du vet vad du vet, vår process och erfarenhet hjälper till att fylla i eventuella luckor. Vi hjälper dig att utvärdera och definiera dina behov.

2

Träffa våra talanger, hitta din match

Vi presenterar och sätter upp möten med de bästa talangerna för jobbet, du bestämmer vem som är din bästa match.

3

Talang på plats

Att använda frilansare går snabbt och du kommer att ha någon på plats innan du vet ordet av. Vi sköter all admin så du kan fortsätta fokusera på ditt jobb.

4

GLHF

Good luck, have fun! Vi kommer att stötta och vara med er under uppdraget. Vi kommer se till att du och vår frilansare är nöjda och att ni uträttar stordåd!

Stories

Sagan om ett kreativt team

Vi vet att en liten kraft kan göra krusningar på de största vatten. Det händer hela tiden i allt från politik till humor. På Trib arbetar vi på samma sätt, med små team för att ingjuta kreativitet och göra kommunikationen mer effektiv.

 

Här är historien om ett av dessa projekt.

Läs hela här

Trib är en talangagentur.
Palt är bättre än kroppkakor.

Trib logo
Design by Aron Sundberg
Development by Oh My
Typefaces by Newlyn
and Kanon Foundry
By joining Trib you will be a part of our closest network. In every new opportunity, you will be in our minds. Please give us some info below and you’re all set. And of course, you’re still welcome to contact us when you find something you like.